Skocz do zawartości
Gość hydro2

Stubbs The Zombie

Rekomendowane odpowiedzi

pomysl jest ciekawy ale wykonanie takie sobie , nudzi sie strasznie szybko bo nie ma nic do zaoferowania , i potem robi sie strasznie monotonne doszedlem do przedostatniego levelu albo ostatniego i mnie znudzilo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow, gra jest od 2 dni, a ty juz ja prawie przeszedles? RESPECT :lol:

ja ta gre mam od 2 dni :P , gram na normalu i gra jest nawet prosta , w dwoch miejscach mialem problem w domu na farmie z dwoma goscmi z pilami i pod koniec w tej posiadlosci milionera , sam pomysl jest ciekawy , mozna zrobic niezla masakre i gra jest naprawde krwawa ale wszystko co oferuje poznaje sie na poczatku a potem to tylko rzeznia az do znudzenia , pod koniec te same etapy w miescie itp , jak dla mnie 7/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadła w moje ręce i muszę przyznać, że jest krwawo, makabrycznie i z humorem, okraszone bardzo fajną muzyczką. Dopiero zacząłem więc nie zdążyłem się jeszcze znudzić. Ogólnie masakra, wyjadamy jednemu gościowi mózg a on za chwilę, już po przemianie, zabiera się za następnego. Przyłożymy się troszeczkę i już jest spora gromadka żywych trupów. Rozczłonkowane ciała, urwane głowy i fontanny z krwi to tutaj normalka. Gra oferuje również możliwość prowadzenia pojazdów oraz przejęcia kontroli nad potencjalnymi ofiarami. Grafika? Sami widzicie. Zastosowane efekty(od pyty cieniowania pikseli, ziarnistość, odbicia od powierzchni oraz coś na modłę hdr'a) nadają jej specyficznego wyglądu i "feeling", który buduje atmosferę.

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Edytowane przez qqrydza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi gra nie chodzi :( Coś z grafiką... Pojawia się białe tło i tylko w lewym górnym rogu ekranu jakieś przekłamania widoczne, głos idzie normalnie. W czym problem? Zmieniałem rozdzielczości i częstotliwości zmiany odświeżania i nic... Czy może mi ktos pomóc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jak co, ale engine jest fatalny- w 1280 bez AA u mnie czasem spada do 35fps i nie ma się wrażenia płynności. Co ciekawe na notebooku z 6800go i p43GHz czyli lekko licząc ponad 2 razy wolniejszy sprzęt niż mój desktop, działa podobnie- może jakiś framelimiter z konsolki?

Jednak podzielam zdanie qqrydzy co do swieżości i humoru- ciekawa, miodna pozycja. Sądząc po demie, może być też niestety monotonna na dluższą metę. qqrydzam jak to wygląda w fullu? Więcej urozmaicenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Draak już otrzymał odpowiedź a resztę zainteresowanych odsyłam do recenzji na gamespot, z którą przeważnie się zgadzam.

http://www.gamespot.com/pc/action/rebelwit...lse/review.html

Gusty jak wiadomo są różne ale ta gra trafiła w mój bezbłędnie dzięki grafice, muzyce i humorowi jaki jest w niej zawarty. Stubbs jest zwariowany i zakręcony jak metr sznurka w kieszeni, wszystko to spowodowało, że w odstawkę poszły inne pozycje a zombiasza ukończyłem za jednym tchem(znaczy nie grałem w międzyczasie w inne gry)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem trailer - IMHO gra fajna ale śmiesznie wygląda :)

Na 100% sięgnę po ten tytuł...

Ja tez tak mowilem,a teraz zaluje.Dla mnie slaba gra,ale to dlatego,ze nie trafila w moj gust.Innym moze sie podobac - widzialem gorsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez tak mowilem,a teraz zaluje.Dla mnie slaba gra,ale to dlatego,ze nie trafila w moj gust.Innym moze sie podobac - widzialem gorsze

A jaki jest ogólny cel tej gry ? Chodzić i rozwalać wszystko ;>??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki jest ogólny cel tej gry ? Chodzić i rozwalać wszystko ;>??

Niekoniecznie,ale za duzo tego wszystkiego i chodzi sie bezsensownym bohaterem,wogole dziwna jakas ta gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde albo ta gra ma takie wymagania albo cos mam spieprzone w kompie...

640x480 (czy jakos tak ;]), all na low i off (tylko krew on). Miejscami mam z 20-15 fps i ogolnie lipa ;/ Grafiki jakiejs specjalnej nie ma a takie wymagania ;/

poza tym gierka calkiem najs, troche malo "kombosow" i ogolnych spraw zwiazanych z rozwalka ale naprawde zabawna miejscami, i texty postaci roxuja ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde albo ta gra ma takie wymagania albo cos mam spieprzone w kompie...

640x480 (czy jakos tak ;]), all na low i off (tylko krew on). Miejscami mam z 20-15 fps i ogolnie lipa ;/ Grafiki jakiejs specjalnej nie ma a takie wymagania ;/

poza tym gierka calkiem najs, troche malo "kombosow" i ogolnych spraw zwiazanych z rozwalka ale naprawde zabawna miejscami, i texty postaci roxuja ;]

Może to jest tak jak z Matrix Path of Neo ;D Tam też tak miałem :D

Nie wiem jak ty ale ja przy 800x600 i średnie/minimalne detale mam zadowalający fps( ok 25-30) ale przy zadymie większej albo na otwartych przestrzeniach spada :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh no wlasnie graficznie jest podobna nawet, jest taka chropowata jakby ;)

Silnik skopany ale gra sie przyjemnie, choc na dluzsza mete to bedzie nudno pewnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytajcie troche ywzej, posiadacze lepszych sprzetow sie zalili, ze im rzuca, grafa faktycznie nieadekwatna do wymagan.

Noo to dokładnie tak jak z Matrix Path of Neo :D Też Ci z najlepszym sprzętem narzekali ale nawet na 9550 gra się dobrze i co najważniejsze przyjemnie...

sorx za OT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi