piomark Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Ostatnio bardzo dużo czytałem o zasilaczach do kompa (bo w sumie to jeden z najważniejszych podzespołów) i mam już mętlik w głowie i nie wiem co wybrać. A mianowicie czy chwalona Delta lub Fortron 350 Watowe pociągną taki oto sprzęt: Sempron 64 939 2800@2700MHz Asrock 939Dual-sata2 2x512 MB Twinmos 2 dyski jeden sata 200 GB i ide 80 Gb Nagrywarka DVD + czytnik CD no i grafika ale tu jeszcze nie wiem co będę miał ale pewnie Radeona 9800 pro lub coś typu x800 i tu pojawia się pytanie jaki muszę wybrać zasilacz anb to wszystko chodziło i abym go nie musial wymienić za jakiś rok jak grafikę zmienię. Z góry dziękuję za pomoc (i proszę o konkrety a nie odsyłanie do innych tematów bo naprawdę dużo już tego przeczytałem) a no i jeszcze cena tak myślę na zasiłkę wydać nie więcej jak 150zeta Edytowane 27 Listopada 2005 przez piomark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomark Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 A może ktoś jednak mi odpowie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...