ArthJ Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zdarzylo mi sie kilka razy ze komp nie odpala. Otoz czasami jak wyjme np twardziela (przewaznie hd bo zazwyczaj z nim laze po qmplach) - to po wlozeniu nie odpala mi komp - dioda na plycie sie swieci ale "guzik power " nie dziala. Wqrwai mnie to b mocno bo nie wiem o co chodzi a zeby spowrotem bylo ok to musze rozebrac kompa na czynniki pierwsze i jak poskladam to jest ok. Wiem ze cos niekontaktuje tylko ja nie wiem co. Probowalem wszystkie kabelki wtyczki po kolei. Moze wiecie o co chodzi? Jakies sugestie? thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Umnie jest to samo i pomaga wyciaganie pamieci i wlozenie jej znowu na swoje miejsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja mialem takie klocki dawno dawno temu... na moim 233@266 u mnie z kolei wystarczylo wyciagnac i jeszcze raz wlozyc tasme od hdd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...