LuKaSeKbP Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Mam sdi, router asmax ias-660, hub compex 10MB.... Wszystko wpożo... tylko że transfer poprzez któroś z użądzeń bardzo zwalnia transfer! Sdi jest napewno wpożo :) i jak podłączam do jednego kompa to ładnie śmiga :) z pełną szybkością. Router też powinien być ok-jest na łącze max 460... sdi 115 wiec? Czego może to być wina? Huba? Routera? Kabli?!? Może ktos spotkal sie ktos z takim przypadkiem :( i zechial by mi pomóc :) tHX z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Testując jeden z tych routerów Asmaxa (dwuportowy) miałem wrażenie że nie jest on za szybki ... np. odwołania do DNS trwaaaaaaaaały troszke za długo ... ale te testy trawały ze 3 godziny - postawiliśmy linuxa .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 w sumie.... moj qumpel ma sdi+asmax ias 690 (dwuportowy;) i u niego chodzi git... tylko że on ma switcha + kabel robiony sposobem B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Freesco rządzi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 "]Freesco rządzi.....Popieram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 nie kazdy moze miec kompa w domu ktory by chodzil 24h/7 w tygodniiu :P ..... wiec dalej poszukuje rozwiazania tego problemu :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...