Skocz do zawartości
Davem

Czy To Normalne Przy Nowym Laptopie?

Rekomendowane odpowiedzi

witam zakupilem wczoraj acera 231ocz3 wlmi na patku go naladowalem i potem odlaczylem, na pasku pojawil sie napis ze bateria wytrzyma jeszcze 50 min (w instrukcji 1:40h) to polowa tego czy mozliwe ze mam felerna baterie czy one po prostu takie sa??

Z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdz sobie czy niemasz ustawione taktowanie procka na maksa bo jak uzywasz go na bateri a procek chodzi na full to jest mozliwe ze ci tyle pokazuje kliknij raz na ikonke bateri na pasku zadan jak masz zaznaczone komputer stacionarny to bedzie ci baterie szybciej zuzywał powino byc na komputer przenosny laptop byc zaznaczone to wtedy działa na minimalnych ustawieniach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ale masz wysad. Dosłownie pracować nie można. Ja po 4 miesiącach nie żałuję że dołożyłem trochę pieniędzy i kupiłem Centrino. A słuchajcie powiedzcie mi do ilu najczęściej możecie zwolnić procki AMD ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przykleje sie do topicu zeby nowego nie robic. zastanawiam sie nad kupnem nowego, taniutkiego laptopa. interesuje mnie ile czasu beda one mogly smigac na bakterii - to dla mnie najwazniejszy parametr. wyieram pomiedzy

hp nx6110

fs amilo 2030

asus A3L-5010

wiecie (z praktyki), ile ktory ciagnie? dodat pracowalem na dellu c600 pIII 1ghz i wytrzymywal mi 2,5 godziny. nei chcialbym krocej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi