sempron@64 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam!! Obecnie posiadam płyte epoxa 8kda3+ i semprona 2600+ oczywiście wszystko socket 754. No i mam problem,parę dni temu spaliła mi się karta graficzna radeon 9800,,,obecnie jadę na jakieś rivie tnt. Na kartę mogę przeznaczyć max 320-330zł.POmyślałem sobie że może czas zmienić długowieczne agp na pci-e. Za mobo 2 miechy temu dalem prawie 400zł ,,robię na niej 340fsb na dobrej zasiłce (bardzo żre prąd). No więc pytanie do was brzmi : OPŁACA SIĘ SPRZEDAĆ MOJE MOBO I KUPIĆ NP DFI LAN INFINITY NA NFORCE 4 SOCKET 754 ALE Z PCI-E?? Proca na narzie niemam zamiaru zmienić bo jestem bardzo zadowolony..kręci się miodzio robię sobie na nim 2500mhz bez zmiany napięcia. Na grafę tak jak pisalem wyżej mogę przeznaczyć max 330zł ,,chciałbym już mieć pci-e aby póżniej móc kupić coś lepszego,co mogę za tę cenę kupić?? Prosze o pomoc czy warto?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam!! Obecnie posiadam płyte epoxa 8kda3+ i semprona 2600+ oczywiście wszystko socket 754. No i mam problem,parę dni temu spaliła mi się karta graficzna radeon 9800,,,obecnie jadę na jakieś rivie tnt. Na kartę mogę przeznaczyć max 320-330zł.POmyślałem sobie że może czas zmienić długowieczne agp na pci-e. Za mobo 2 miechy temu dalem prawie 400zł ,,robię na niej 340fsb na dobrej zasiłce (bardzo żre prąd). No więc pytanie do was brzmi : OPŁACA SIĘ SPRZEDAĆ MOJE MOBO I KUPIĆ NP DFI LAN INFINITY NA NFORCE 4 SOCKET 754 ALE Z PCI-E?? Proca na narzie niemam zamiaru zmienić bo jestem bardzo zadowolony..kręci się miodzio robię sobie na nim 2500mhz bez zmiany napięcia. Na grafę tak jak pisalem wyżej mogę przeznaczyć max 330zł ,,chciałbym już mieć pci-e aby póżniej móc kupić coś lepszego,co mogę za tę cenę kupić?? Prosze o pomoc czy warto?? Pozdrawiam jak dla mnie nie opłaca sie ... a już na pewno nie brałbym S754 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...