Adar Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 witam. Gram w World of Warcraft i dostaje dziwny blad. NA forum wyczytalem , ze duzo ludzi tak ma , i nalezy zmniejszyc taktowanie procka i ramu aby ten blad zlikwiodwac. Niestety ale nie wiem jak to sie robi. CZy moglby mi ktos z was to napisac? wielkie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) wchodzisz do biosu, szukasz opcji o nazwie FSB Frequecy/ BUS Speed/ DRAM Speed/ lub coś o podobnej nazwie, i zjedź z ta wartością o jakieś 10 mhz w dół. A i znajdź opcje By SPD i ma być włłaczona, żeby ramy chodziły synchronicznie z prockiem. napisz dokładnie jaki masz sprzęt Edytowane 27 Listopada 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 athlon 2600 radeon 9600 128mb 768(400mhz) ram 80gb winxp pro sp2 N2U400-A nforce2 K7FSB400 chcialbym zmniejszyc o 10% . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 witam. Gram w World of Warcraft i dostaje dziwny blad. NA forum wyczytalem , ze duzo ludzi tak ma , i nalezy zmniejszyc taktowanie procka i ramu aby ten blad zlikwiodwac. Niestety ale nie wiem jak to sie robi. CZy moglby mi ktos z was to napisac? wielkie dzieki. A masz tego procka podkreconego?? Jesli nie, to nie widze zupelnie sensu w zmniejszaniu jego taktowania - przeciez jest seryjnie przez AMD ustawione i jest stabilne jak skala. Zmniejszanie taktowania procka moim zdaniem nic nie poprawi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...