Ghost Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Tydzien temu dostalem prace i nie mam teraz czasu na komputer, max 3 godziny dziennie no i niedziele ktore mam wolne. Mialem kupowac nowego kompa ale teraz sie zastanawiam czy mi sie to oplaci, moze lepiej dorzucic pamieci i zmienic grafike przy moim kompie. Jesli bede dokladal do mojego kompa chcialbym tez zmienic plyte glowna. Jak myslicie upgrade czy nowy komp??? -AMD Athlon XP 1800+ -ASUS A7V333 -256MB PC 2100 DDR -GeForce2 Pro 64MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja bym walnol upgrad'a , zmien przede wszystkim grafe polecam jakiegos radka 8500 czy 9100 (nowa nomenklatura:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ktora z tych plyt ABITA byscie wybrali??? -ABIT AT7-MAX2 -ABIT NF7-S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja bym ci polecał UPGRAD'a wkońcu proca masz dobrego, tylko grafe wymień Nie wiem po co chcesz jeszcze PŁYTE wymieniać ???? Dokup 256MB RAMU i nową kartę graficzną i będzie ggrało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgadzam sie, jak nie uzywasz kompa tak dużo , to po co chcesz go wymieniać? Jak upgrade to ram do Windowsa XP, jeżeli uzywasz i lepsza grafa do gier, po co niepotrzebnie marnować pieniądze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Wam sie w stanach calkiem w .... poprzewracalo ;) Plytka jest spoko, pojdzie na niej xp2800... zmien grafe doloz ramu i git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Płyta jest na KT333 a więc całkiem nowa. Tak jak pisali poprzednicy +256MB+Grafa (radek 9100, 9500, GF4Ti4200-4400 - twój wybór). Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 wszystko ok ale po co zmieniac plyte 8O 8O 8O chcesz przejsc z kt333 na kt400 przeciez to bezsensu nic ci to nie da. Doloz ramu i zmien grafe jak juz to zauwazyli moi przedmowcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ktora z tych kart graficznych wybrac aby w pelni wykorzystac ja przy moim procku??? - GAINWARD - ATI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 a nie wystarczy nadal mlody i dobry GF3 ? Podkrecisz na Ti500 i bedziesz zadowolony :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Tydzien temu dostalem prace i nie mam teraz czasu na komputer, max 3 godziny dziennie no i niedziele ktore mam wolne. Mialem kupowac nowego kompa ale teraz sie zastanawiam czy mi sie to oplaci, moze lepiej dorzucic pamieci i zmienic grafike przy moim kompie. Jesli bede dokladal do mojego kompa chcialbym tez zmienic plyte glowna. Jak myslicie upgrade czy nowy komp??? -AMD Athlon XP 1800+ -ASUS A7V333 -256MB PC 2100 DDR -GeForce2 Pro 64MB jak nie grasz w nowe gierki to po co zmieniać ? ewentualnie jaks lepsza grafa i małe o/c i powino być spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...