luchuma Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 czy moglby mi ktos pomoc w przekierowaniu portow na tym urzadzonku czy jakto sie tam nazywa poniewaz przesiadlem sie z modemu USB i sciaganie Torrentow zwolnilo do 5kb/s ;] tak wiec jeszcze raz prosze o pomoc bo kompletnie nie wiem co zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 A ja myslałem że to tylko modem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) na modemie nie masz po co i jak przekierowywac portow jestes widoczny w internecie jak na dloni :PPPPPPPPPPPPP troszke sie tobie pojecia pomylily wiesz ze dzwonia ale nie wiesz gdzie :PPPPPPPP Edytowane 27 Listopada 2005 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 dobra sam rozkminilem :/ dzieki za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) A ja myslałem że to tylko modem ;] to źle myślałeś bo to router + modem http://www.speedtouchdsl.com/prod510.htm Edytowane 14 Grudnia 2005 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 teraz torrenty po 230kb/s leca ;] zajebi*za ten speedtuch :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 teraz torrenty po 230kb/s leca ;] zajebi*za ten speedtuch :D to moze podielisz sie tym co namieszales ? mnie pewnie bedzie czekac troche pracy przy nim kupuje taki sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 lachuma napisz czy dziala Ci wysylanie plikow w GG albo Tlenie , z emułem i azorem sobie poradzilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 na GG raz dziala raz nie :) primo: obie osoby włączone połaczenia bezpośrednie i na listach trza sie mieć secondo: tylko z jednej strony moze byc firewall i router jak obie osoby maja to nie da rady yyy po trzecie :) raz sie wysyla raz nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...