cove_16 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Może ktoś wie jaki klucz rejestru zmodyfikwac, by nie pojawiała się ikonka baterii w tray(ta standardowa windowskowska). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Poprostu ją wyłącz w Panel Sterowania -> Opcje zasilania -> miernik energii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cove_16 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) No jest wyłączona, ale jak odłącze od sieci to się automatycznie pojawia, chcę ją calkowicie zlikwidować, bo mi się nie podoba, używam notebook hardware control i mam tam wskaźnik z ukazaniem ile jeszcze czasu pozostało, a na cholere mi 2 ikonki baterii. Na początku używałem wersji 1.9 NHC, w ktorej była opcja ukrywania ikonki baterii windowskowskiej, ale zmuszony byłem przejsć na wresje 1.8, w której tej opcji nie ma. Edytowane 27 Listopada 2005 przez cove_16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manux Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 W samym NHC widzialem opcje pozwalajacy standardowy wskaznik zablokowac. Nie sprawdzalem jednak jak to dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...