admps Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Zapraszam: www.polandstore.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Fajna stronka... Czyżby Mamboo ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admps Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 dzieki, bedzie fajna jak sie wypelni firmami i pozostalymi informacjami. Od czegos nalezy zaczac:) M jak Mambo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 naprawde fajna i pr0 stronka :D 9/10 bo kolorki troche odstraszają ale cóż ... każdy ma inny gust... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admps Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ?? PR0?, chyba 2 (jak sprawdzasz www.polandstore.com) - przynajmniej mi tak wyswietla w pasku firefoxa.. Tak gusta i gusciki - ale co do kolorow to jakies sugestie?.Prosze o konkrety:) . Zawsze cos mozna poprawic. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Mnie kolory nie odstraszają. Całkiem całkiem, ale czegoś mi brakuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admps Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 contentu:), na dole pod firmami beda biznes informacje dla klientow zagranicznych, gora strony tez sie zmieni z czasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...