El Chupacabra Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 co sadzicie o wyzej wymienionej plycie?? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempron@64 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Płyta jest do [gluteus maximus] miałem ją zanim zmieniłem na socket 754.Pewnie myślisz o Oc . Płyta się kręciła średnio gsb 200 to max ,,do tego nieposiada dzilnika agp/pci więc na wiecej nie masz co liczyć, Ja na twoim miejscu dozbierałbym parę zł i kupił na allegro abita nf7 ,ale zmieniłbym platforme na socket 754. Dużo większa wydajnośc a podobna cena:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Chupacabra Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) ehh potrzebuje plyte pod durona 1,8 ;p ale krecic nie mam zamiaru Edytowane 27 Listopada 2005 przez El Chupacabra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...