MaciekCi Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Witam , składam tacie kompa (taki do pracy) i potrzebuję dwóch rzeczy ... proca i mobo i cóż nie będę owijał w bawełnę i powiem prosto z mostu ... nigdy nie orientowałem się w low-endowych sprzętach klasy AMD ... (SiS & Via) porównanie cen low-endowych płyt Proc to będzie któryś Sempron 2x00+ BOX-owy ... oby jak najtaniej ;) tylko mam obawy co do płyty , czy nie będzie jakiś problematycznych syfów itp ... poradzicie coś ? P.S. Zauważyłem, że nieodpowiednie formuowanie tematów strasznie syfi , co mam zrobić widząc temat "A co myślicie o tym?" - po co mam go otwierać ... z ciekawości ? a jak czegoś szukam ... jakie to jest męczące :mad: więc postanowiłem, że mój temacik będzie czytelny ;) Edytowane 27 Listopada 2005 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 praca na tym kompie = co dokladnie ? jezeli to ma byc sprzet ktory ma dlugo zachowac duza funkcjonalnosc to zerknij np na plyte GigaByte GA-7VT600-1394 - drozsza od najtanszych o ~ 30 zl a ma full bajery - SATA, FireWire (jak masz kamere cyfrowa z tym zlaczem), DualBios, ... pamietaj o 2 sprawach - wersja BIOSu minimum F6 (dodana obsluga Smepronow) - zaawansowane opcje w BIOSie ukryte - zeby odkryc CTRL+F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...