Dipol Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam. Od dłuższego czasu staram się wywalić bardzo denerwujący skrót klawiszowy, mianowicie podczas instalacji, swoją drogą bardzo badziewnego programu do ZUSu Płatnik dodaje mi się skrót pod klawisze ALT + P powodujący włączenie tego programu. Jest to na tyle niefortunny skrót że często włacza mi się w bardzo nieodpowiednim momencie. Szukałem już w rejestrze i nic nie moge znaleść, wie ktoś możę jak to badziewie usunąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Włączenie skrótu dopiero powoduje włączenie programu? Może jakiś jego komponent lub osobny prgram ładuje się razem z systemem, który to umożliwia? Start>Uruchom>msconfig i usuń ewentualne narzędzie. Ewentualnie powinna być jakaś konfiguracja w samym programie. Tylko zgaduję, ale kto wie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dipol Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Dokładnie to wciśnięcie jednocześnie alt + P powoduje włączenie programu. Program nie instaluje żadnego procesu działającego w tle, nie dodaje też nic co można by "odznaczyć" po uruchomieniu msconfigu. Musiał więc to gdzieś w samym windowsie namieszać, pytanie tylko gdzie moge szukać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...