Skocz do zawartości
Gość Lolqu

6800, X800pro, Czy X800gt

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstepie proszę moderatorów o nie usuwanie tego tematu - pod pretekstem takie cos juz bylo, bo szukalem i nie bylo zadnego porownania tych kart. Co kupić? Prosze o wypowiadanie się głównie włascicieli tych kart. (Może ktoś ma na sprzedarz w atrakcyjnej cenie którąś z kart, tez jestem zainteresowany :) ) X800pro niby lepszy 256 mb pamieci wyzsze taktowania, ale nie ma shaderow 3.0 , sa problemy z modowaniem na 16 potokow... mam wielki dylemat musze podjac decyzje do srody bo zostane bez obecnej karty ;/

I co będzie lepszą decyzją:

a) asus 6800 z gwarancja modowalności 16/6 za 875 zł, czy tez

B) x800pro za okolo 1000 zł bez gwarancji na modowalnośc

c) x800gt , bez gwarancji modowalności za niespełna 750 zł

Edytowane przez Lolqu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wez pod uwage x800GTO (759 zl FIreblade pamieci 1,6) - bardzo fajna karta - albo pomysl o x800GTO2 (1000-1100 gwarancja modowalnosci na 16 p /6p) ale to juz drogie i mniej oplacalne ... niezlym wyjsciem wydaje sie tez ten gf .. szczegolnie jego cena ale nie wiem co bedize lepszym wyjsciem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi glownie o karty na AGP, mam sytuacje awaryjna wczesniej wymienialem wszystko w sklepie za doplata ale juz tak nie moge bo sklep zakonczyl dzialanosc... Myslalem o x850pro vivo ktore moduje sie na x850xt, ale nie mam pewnosci jak to bedzie dzialac i czy bede potrafil to zrobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jednak mam brac tego 6800... ale teraz ktorego asusa z gwraancja 16 potokow / 6 vartexow czy galaxy ?! Chodzi mi glownie o to ze asus lepsza firma ale chlodzenie ma gorsze, galazy nie znam i nie mam zadnej gwarancji ze ja odblokuje ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

X800Gt. Mam ta karte i jest bardzo fajna.

Porownojanc X800GT z 6800 wszystko przemawia za Gf. X800Pro porownywalny z 6800, ale nie ma gwaranci modowalnosci :sad: i jest ponad 100zl drozszy.

Bierz 6800 to najlepsza karta w tym przedziale cenowym na AGP,

z gwarancja na modowalnosc!! :-P To nawet nie zaprzontaj sobie glowy innymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...