baton18 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam Chce kupic w Krakowie lapka ASUS A6VA-Q039. Wiecie gdzie jest najtaniej? Albo chociaz podajcie strony jakis sklepow w Krakowie, to sobie sam posprawdzam. Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cove_16 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Nie ograniczaj się do zakupów w swoim mieście, zerknij na stronkę www.skapiec.pl . Mowie ci różnice między cenami notebooków w całej polsce są znaczne. Niekiedy różnica ta przekracza 1000-1500 złotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam Chce kupic w Krakowie lapka ASUS A6VA-Q039. Wiecie gdzie jest najtaniej? Albo chociaz podajcie strony jakis sklepow w Krakowie, to sobie sam posprawdzam. Dzieki! ja mogę ci bezpośrednio z hurtowni sprzedać. chcesz, to się odezwij na priva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbank Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 A gdzie mozna najtaniej kupić Acera 5021WLMi lub innego z Turionem i X700? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manux Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ceny w mniejszych sklepach sa zwykle podobne, prawie w kazdym bedziesz mogl negocjowac. Niestety z drugiej strony praktycznie wszedzie lapka dostaniesz na zamowienie, "na wystawie" maja jedynie najtansze modele. Co do samych sklepow to ja, kupujac, najlepsza cene wynegocjowalem w sklepie Power Computers na Batorego (przecznica Karmelickiej blisko Alei). Inny sklep jaki powaznie bralem pod uwage to Eurocom 2000 na Gertrudy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 jak przedmowca.... dochodzi jeszcze www.notebooki.pl - sklep znajduje sie na Dietla. Mozna z chlopakami ponegocjowac ceny. Tyle ze Asusow nie maja chyba. Jest tez jeden sklep na Grzegurzeckiej - podobno spoko. ale popatrz tez na www.morele.pl /siedziba na Krowoderskiej/ i w innych miastach w sklepach internetowych tj. www.sirius.pl czy Wroclawki Arest i GVCnet BItcomputers sobie odpusc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gOOmez Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja również bedę niedługo kupował tego laptopa, po długiej, dokładnej, dogłębnej i wnikliwej ;) analizie znalazłem >> morele.net , nigdzie nie mieli taniej (5450zł bez OS), jakby ktoś w Krakowie znalazł taniej to proszę o info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...