MacieX Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Czy to prawda ze na wodzie mogę mojego 1.8 wykręcić do 3,18 ?? Kręciłem już go na wiatraq do 2,4:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja mam identycznie -nie moge na boxowym wyciagnac wiecej niz 2,43 :((((((((((((((((((((((((( i to na napieciu 1,8V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 1,8A na jadrze C1 dzialaja na powietrzu ponad 3ghz. Groobemu z prockiem ze starym jadrem sie udalo dojsc do 3,1ghz :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ja swojego testowałem na 2.72. Dalej nei probowalem jeszcze ale mysle ze nie bylo by problemow. Pracuje jednak na 2.4 bo nie ma sensu go tak zylowac bo to i tak na razie spokojnei wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 wow--jak na powietrzu to czadzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ja na moim mam 2,4 na 1.65v jak dałem więcej to wogóle nie mógł wstać ,chłodzenie intel nawet do biosu nie mogłem wejść bo nie odpalał woogóóólle ciekawe dlaczego już chciałem do serwisu ale wstał po godzinie odpoczynku wtedy powiedziałem sobie że z podkręcaniem koniec hehe na tydzień wie ktoś czego to wina że nie chciał sie odpalić a co do odpowiedzi na pytanie widziałem że na chłodzeniu w obudowie vapohill osiągneli tyle ale nie sądze by to było możliwe na normalnym domowym wc ___________________________________________________ ps: specem nie jestem ale gadać lubie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Moje 1,8A chodzi na 2,4 bez zmiany napięcia. Jak go mocno potraktowac - idzie na 2,9GHz z 1,85V - ale to grzeje się za bardzo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Czy to prawda ze na wodzie mogę mojego 1.8 wykręcić do 3,18 ?? Kręciłem już go na wiatraq do 2,4:) Nie do konca prawda. Spora czesc tych prockow owszem potrafi osiagnac 3GHz ale NIKT Ci tego nie zagwarantuje nawet producent Prometei i VapoChila. Mozesz trafic na taki egzemplarz ze za chiny ludowe nie przekroczy 2,5GHz nawet przy napieciu 220V 8) Wiec czy uda Ci sie go wykrecic do tego stopnia to tylko kwestia szczescia. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 gaz - ~3.1GHz to był POST :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 luknijcie niżej :-) http://www.xtremesystems.org/mricee/images...0Review%206.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a ile wykrecilisie max 2,4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...