S.W.A.T Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam, od 2-4 dni moj pc zaczal znowu glosno chodzic : [ Nie wiem co to moze byc. Mam 12 Akase w zasilaczu (+ KOŁECZKI, ALe i tak jest glosno jak .... niedlugo kupuje TAGANA! ) , 12 revolteca z tyłu, 80tka arctic cooling na boku, pentagram 80 CU na grafike i na procku 100 CU+ Pent0grama.... Nie wiem czego to wina. Moze drgania ACoolinga? :/ PomocY!!! To wszystko ma max. 1-1.5 miesiaca! To jest takie jakby 'buczenie' ? Nie wiem jak to opisac ; / updt: hmm zasilacz mi 'dosyc' glosno chodzi ale on do wymiany. No i troszke cooler na grafice i procku slyssze... :( nigdy tak nie bylo! :{ updt2: Temp. jest w normie.... Nie wiem co to moze byc, ja wysiadam Crying or Very sad Sad Crying or Very sad moze wentyl w drgania wpada? Ta boczna 80tka? Kupic kołeczki czy moze podkladke? i czy to w ogole pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Nie bardzo rozumiem .... nie możesz sprawdzić który wentylator Ci powoduje ten hałas? Zobacz pokolei ... poza tym nie ma sensu wymieniać zasilacza tylko z powodu głośnego wentyla. Edytowane 27 Listopada 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Moze juz sie kurzem pozapychaly? Albo na jedym poluzowalo sie mocowanie... Jak mowi Miazga82 :arrow: Odlaczaj kolejno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 pozniej sprawdze ktory to tak glosno chodzi, moze wibracje? :/ lepiej opłaca się kupic kołeczki przeciw drganiom czy może tą podkładke REVOLTECA? Surprised Koleczki troche lipnie wygladają, uciąc je? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 No lol ... zakładasz teamt bo Ci komp głosniej zaczął chodzić i nawet Ci sie nie chciało zobaczyć który to wentyl terkocze. Troche samodzielności ludzie .... Czy jak idzeisz do toalety to też kogoś prosisz żeby Ci potrzymał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...