matyj Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Po podlaczeniu Noki 5510 do kompa gdzie jest zaistalowy xp niby wszystko ladnie dziala ale program dolaczony do komorki na plycie (nokia audio menager) po zaistalowaniu nie widzi tel. Dowiedzialem sie ze trzeba zaistalowac wersje pod xp. No i teraz moj problram gdzie moge znalesc ten program pod xp :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Miałem ten sam problem co ty i rozwiazaniem okazal sie powrót do 98. Poprostu Xp chce koniecznie zarządzać całym sprzętem podłączonym do kompa i widzi tel jako dysk przenośny i nie daje bezposredniego dostepu do urządzenia z NAM. Nie słyszałem o wesji programu dla Xp. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ejjjjjjjjjjj no Wy se chyba w kulki lecicie.......... wiecie co to jest SZUKAJ!!! i wpisac w okno wyszukiwarki Nokia audio manager.......... czy to taki problem????????????? :evil: :evil: :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=164...a+audio+manager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 hmmm. wiem ze watek troszke stary, ale co tam. Kupilem sobie twn telefonik - extra :D Jest max zadowolony. Ale nie o tym mialem pisac.. Moze poqwiedziec jak zrobic aby serio upchnac tam 2 h muzyki?? Tak jak to pisza na stronce nokia?? Czy wejdzie max 1h jak w moim przypadku?? Jak mozna wiecej to powiedzcie jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 hmmm. wiem ze watek troszke stary, ale co tam. Kupilem sobie twn telefonik - extra :D Jest max zadowolony. Ale nie o tym mialem pisac.. Moze poqwiedziec jak zrobic aby serio upchnac tam 2 h muzyki?? Tak jak to pisza na stronce nokia?? Czy wejdzie max 1h jak w moim przypadku?? Jak mozna wiecej to powiedzcie jak... jak?? poprostu zgrywasz plyte mp3 w najgorszej jakosci.. a potem zgrywasz ja do phonika.. wejdzie okolo 40 mp3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...