Skocz do zawartości
matyj

NOKIA AUDIO MENAGER

Rekomendowane odpowiedzi

Po podlaczeniu Noki 5510 do kompa gdzie jest zaistalowy xp niby wszystko ladnie dziala ale program dolaczony do komorki na plycie (nokia audio menager) po zaistalowaniu nie widzi tel. Dowiedzialem sie ze trzeba zaistalowac wersje pod xp. No i teraz moj problram gdzie moge znalesc ten program pod xp :?: :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ten sam problem co ty i rozwiazaniem okazal sie powrót do 98. Poprostu Xp chce koniecznie zarządzać całym sprzętem podłączonym do kompa i widzi tel jako dysk przenośny i nie daje bezposredniego dostepu do urządzenia z NAM. Nie słyszałem o wesji programu dla Xp. :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ejjjjjjjjjjj no Wy se chyba w kulki lecicie.......... wiecie co to jest SZUKAJ!!! i wpisac w okno wyszukiwarki Nokia audio manager.......... czy to taki problem????????????? :evil: :evil: :evil:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=164...a+audio+manager

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm. wiem ze watek troszke stary, ale co tam. Kupilem sobie twn telefonik - extra :D Jest max zadowolony. Ale nie o tym mialem pisac.. Moze poqwiedziec jak zrobic aby serio upchnac tam 2 h muzyki?? Tak jak to pisza na stronce nokia?? Czy wejdzie max 1h jak w moim przypadku?? Jak mozna wiecej to powiedzcie jak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm. wiem ze watek troszke stary, ale co tam. Kupilem sobie twn telefonik - extra :D Jest max zadowolony. Ale nie o tym mialem pisac.. Moze poqwiedziec jak zrobic aby serio upchnac tam 2 h muzyki?? Tak jak to pisza na stronce nokia?? Czy wejdzie max 1h jak w moim przypadku?? Jak mozna wiecej to powiedzcie jak...

jak?? poprostu zgrywasz plyte mp3 w najgorszej jakosci.. a potem zgrywasz ja do phonika.. wejdzie okolo 40 mp3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi