pawelxx Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam. Zakupiel walsnie karte ATI Radeon X800 GTO i neistety nei wiem jakiego anrzedzia uzyc aby ustalic sobie dowolna rozdzielczosc ? Jak mialem karte NVidi to korzystalem z Power Stripa , a dal ATI nie wiem jakie narzedzie znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 hmm a co masz na mysli mowiac o ustawianiu dowolnej rozdzielczosci ?? Bo rozdzielczosc mozesz sobie zmienic we wlasciwosiach ekranu zakladka zaawansowane ale podejrzewam ze nie o to ci chodzi hehe ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Właściwosci ekranu? Dobrze zrozumiałem że chodzi ci o rozdzielczosć ekranu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Hmm, o ile się nie mylę, to PowerStrip ma możliwość również na kartach ATI dobierac każdą rozdzielczośc, kiedyś coś tam grzebałem, ale... używam standardowych :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelxx Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam. Wiec sprawa wyglada tak: zaisntalwoame Power Stripa i zmienilem i dodalme sobie rozdzielczosc 1428x1071 (bo taka lubie). Mam monitor Samsung 995 NF 19 cali. Monitor ten idzie mi na rodzielczosci 1600x1200 przy 100 Hz. A przy tej dodanej rozdzilelczosci na RAdeonie X800 GTO dla tej dodanej rozdzielczosci moge miec tylko 60 Hz (a dal 1600x1200 mam nawet 100 Hz). Pracuje an windowsie XP 64-bit ?? Czego to mzoe byc problem ze takie curki sie dzieja ? Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...