el_kolo Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 witam. starzy chcą mi kupic kompa tak do 3000 ale 3200zl tez dadza:) najwiekszy dylemat mam w jednej sprawie. czy dobra grafika musi oznaczac rezygrancje z monitora lcd?:(zastanawiam sie nad 6600GT lub 6800(oczywiscie na PCI E) z tym ze nie wiem jakiej firmy brac najlepiej. i jeszcze jedno. na poczatku w gre wchodzil athlon venica 3000+s.939 ale poczytałem forum i widze ze ludzie chwalą semprona venica. czy jest duza roznica wydajnosci miedzy tymi procami? płyte pewnie wezme asrocka K8 prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 asrocka K8Nie bierz jej, chyba że mówisz o tej co ma agp i pci-e, to już rozumiem, lcd można przecież kupić używany (chyba), grafe to bierz 6800 który sie zmoduje na 16/6, ten semp na 939 nie jest gorszy od athlona, tzn różnica nie jest zauważalna-kilka procent zaledwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Grafę bierz Radek X800GTO by Connect3D, procka Opterona 144/146, 1GB RAMu, jakąś bude, huntkeya 350, jakis tani maly LCD (lepszy maly i dobry, niz odwrotnie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...