Raf.fal Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam mam karte Winfasta 2000 XP Exspert , win XP , muze jak w opisie Znalazlem i ściagnąłem z interku programik GIRDER 3 do sterowania PC przez pilot Doczytalem sie ze mozna do sterowania uzywac pilota od TV . Tylko jakos nie wiem jak skonfigurowac ten programik zeby mozna bylo dzialac Próbowalem tak http://www.chip.pl/archiwum/sub/article_9968.html ale wlaczajac odbiornik wyskakuje mi blad i nie wiem co dalej :mur: Pilot dziala mi na karcie TV!! Jesli ktos wie jak to skonfigurowac to prosba o info Z góry dzieki !! Pozdro dla wszystkich na forum !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf.fal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 NO i co wie ktoś jak to skonfigurowac ?? czekam na wskazówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A czujka pilota jest podlaczana pod port COM czy do karty tv ? Jezeli do karty tv to chyba nie da rady, jezeli do COMA to spr w ustawieniach Girdera czy jest odpowiedni port ustawiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf.fal Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) WITAM Pomogla wersja 3.3 tam byla wtyczka do mojej karty TV i dziala :) Teraz walka z "uczeniem" pilota :) z góry dzieki Edytowane 5 Grudnia 2005 przez Raf.fal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...