Radioactive Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Planuję nabyć trochę Ramu. Miałem ostatnio kupić 1GB Patriot'ów po okazyjnej cenie, ale kolega się rozmyślił i muszę szukać czegoś innego. No i tu rodzi się problem, mianowicie przydałoby mi się coś taniego i stabilnego, wybitne OC mnie nie interesuję zanadto :D ... Co myślicie o takich pamięciach: 2 x 512MB TwinMos 400Mhz CL 2,5 - 329 zł 2x512MB Kingmax 400Mhz CL 2,5 - 329 zł ewentualnie jakieś używane 2x512MB/1GB Hynix'y D43 400Mhz CL 3 - ok. 300-320 zł Aha, no i czy tu ma jakieś znaczenie config mojego PC ? Z góry dzięki za odpowiedzi :wink: Edytowane 27 Listopada 2005 przez Radioactive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 zalerzy jaka sume chcesz przeznaczyc na pamieci. ale jak pisales d43 beda OK tylko popytaj czy nie beda sie z mobo gryzly bo gdzies cos pisali ze sie gryzly hynixy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Suma jest w podtytule topicu ;) A to CL3 przy Hynixach to nie jest zbyt duża wada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) nie wada bo one i tak beda chodzic na cl2,5 poczytaj troche o pamieciach to sie przekonasz. Edytowane 27 Listopada 2005 przez Pixelik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Dobra, temat jest już z lekka nieaktualny :lol2: Przed chwilą kupiłem na Allegro dosłownie przez przypadek (myślałem, że ktoś mnie przelicytuje ale najwyraźniej konkurenci zaspali) Hynixy 1GB 400Mhz/CL3 za 270 zł. Wiadomo, są z serii D43, ale ponadto mają na kościach opis: HY5DU12822BT-D43, a z tego co właśnie wyczytałem to chyba jedna z najlepszych partii ... Mam nadzieję, że się nie wpakowałem w jakieś gó..no :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...