uff...AR Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 sory za ten temat - nigdy nie myslalem ze jestem taki lame :( chcialbym sie zalogowac jako administrator - znam haslo, tylko ze na ekranie logowania nie ma konta administratora, a w ustawieniach kont jest napisane: "Konto administratora jest widoczne na ekranie powitalnym tylko wtedy, gdy nie istnieja jeszcze inne konta uzytkownikow (oprocz konta goscia) lub uruchamiasz komputer w trybie awaryjnym." moze kiedys cos gdzies wylaczylem - nie pamietam az mi wstyd ze cos takiego pisze... PLEASE HELP! (z pracy to by mnie wypi*** za to) ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 podczas erkanu logowania kilkakrotnie wstukaj kombinacje klaiwszy ctrl+alt+del lub ctrl+shift+esc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 nic taka operacja nie daje chyba ze nie wiem co znaczy "kilkakrotnie wstukaj" czemu kilkakretnie prosze o inne sugestie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Wdus na klawiaturce klaiwsz Win+L albo z paska start "wyloguj" nastepnie ptrzytrzymaj alt i ctrl i dwukrotnie wduś del. tak jak sie uruchamia menadzera zadan pod windows.Powinno otworzyc sie oknko w ktorym wklepujesz Administrator i haslo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 robie dokladnie jak napisales i zadne takie okienko sie nie pojawia jak jestem na ekranie logowania nic sie nie dzieja moge wybrac miedzy uzytkownikami jacy sa stworzni, a nie ma administratora still need help ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zmien sposob logowania na "okienkowy" zrobisz to w panelu sterowania/konta uzytkownikow/zmien sposob logowania/ (mozesz odznaczyc obydwie opcje). Musi działać !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ok, ok ale to rozwiazanie mnie nie satysfakcjonuje - przeciez musi sie dac jakos inaczej nie wylaczajac ekranu logowania. bill chyba nie jest taki glupi ;]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 haha www.windows.online.pl napisz tu na forum !! a co do bila to on jest glupi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 a co do bila to on jest glupi :-) w takim razie ludzkosc wydaje samych geniuszy bo jak by bylo wiecej takich glupich to nie bylo by monopolu. malo kto nie chcial by byc nazywanym glupikem za tylko kasiory ;]]]] pozdro-wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a co do bila to on jest glupi :-) Chyba nie dokońca skoro stwożył jedną znajpotężniejszych firm na świecie. Jeśli jednak to też chcę być tak samo "głupi" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja również nie mam konta Administratora (i nie mogę go znaleźć). Jest tylko w trybie awaryjnym :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 there must be some way... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ok rzeczywiscie cos mialem nasrane jest! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...