Gość Pioorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam. Chce kupic +512 mb ramu do kompa. Mam teraz dwie kostki, jedna to kingston, druga elixir (ta druga urzeduje w kompie jakies 2 lata i chodzi spoko). Jedna i durga to cl 2.5. I mam pytanie... moge teraz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> te 512 elixir ale CL3? Czy to spowolni kompa? Duze znaczenie ma cl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 elixiry to chyba najgorsze pamieci jakie sa. i radzilbym ich nie brac, a cl ma znaczenie ale nie odczujesz w normalnej pracy tego. chyba ze w benchmarkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Chodzic ci o prace np. w wordzie, czy "prace" w grach? ;) No wlasnie ja je mam dosc dlugo i sprawuja sie idealnie a tutaj widze mowisz ze sa lipne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 jesli wziac pod uwage co te pamieci potrafia to sa to jedne z najslabszych jak nie najslabsze pamieci na rynku. a jezeli chcesz pamieci tylko po to zeby wlozyc i zeby chodzily to bierz bo napewno beda chodzic i sa najtansze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...