edmund Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 nie wiem w stu procentach czy to jest wina grafiki... chodzi o gre need for speed most wanted... gra nie przycinia jezeli odpowiednio zmienie ustawienia video... mam jednak problem z filmikami podczas gry... one strasznie skacza!! nic nie moge ogladnac... nawet poczatkowego filmiku... jezeli ktos ma pojecie co jest tego przyczyna prosze niech napisze... z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assasin Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 nie wiem w stu procentach czy to jest wina grafiki... chodzi o gre need for speed most wanted... gra nie przycinia jezeli odpowiednio zmienie ustawienia video... mam jednak problem z filmikami podczas gry... one strasznie skacza!! nic nie moge ogladnac... nawet poczatkowego filmiku... jezeli ktos ma pojecie co jest tego przyczyna prosze niech napisze... z gory dziekuje Czlowieku! To nie jest prawdopodobne wina grafiki tylko zlych kodekow jakie masz zainstalowane w systemie lub zepsutej plytki? :) Przeintaluj gireke i kodeki i zobacz czy myka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...