BikerBo Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 jak w temacie, pamieci beda chodzic w dualu, maja sie troche krecic, miec dobre timingi i wszystko cycus :P max moge dac 400 moze w porywach do tych 420, co polecacie ? myslalem nad geilami http://allegro.pl/show_item.php?item=72376132 ale czy nie beda (ew. o ile) wysze od normalnych kosci ? moga o co coas wadzic w obudowie (cooler cpu) ? napiszcie co myslita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 te geile to nic innego jak hynix d43 wiec cos w stylu hynixd43 d5 lub tccc samsung. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 te geile to nic wielkiego. ludzie myslą ze jak pamięci maja seryjnie radiatory to odrazu mozna się po nich spodziewac super oc - a to nie prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 te geile to nic wielkiego. ludzie myslą ze jak pamięci maja seryjnie radiatory to odrazu mozna się po nich spodziewac super oc - a to nie prawda no wreszcie ktos napisal cos madrego;) pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) ja same mądre rzeczy piszę ;) :D[/OT] Edytowane 27 Listopada 2005 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 no to poradzcie co mam kupic w takim razie ? ramy nie beda dostwaly w dupe bo nie beda chodzily i tak na swoich 400MHz bo mi proc ogranicza, wiec glownie chodzi mi zeby mialy jakies mozliwosci agresywnych timingow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 co rozumiesz przez agresywne timingi?? bo dla mnie to 2225 na 400mhz agresywnie;) czyli winbond albo tccd :P bierz jakies D43 tccc albo cos podobnego i juz po klopocie;) chyba ze masz napiecie na pamieci 3,2v to winbonda szukaj i juz. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Sorka za wcinkę, ale jaki RAM 2x512MB doradzacie pod DFI LP Ultra-D, Optka, pod OC duże? Doszly mnie sluchy o GeiL UltraX Winbondy BH-5, ale to masa kasy, nie wiem, czy warto... Ma ktoś jakieś propozycje jeszcze? Edytowane 29 Listopada 2005 przez lores Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...