p3dzi0r Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 a oto muj blok , ze wzgledu na wlasciwosci raczej na karte grafiki ale kto wie , na cpu tez sie wspaniale nadaje :))) , narazie tlyko skan bo niemam aparata :((( zdjecia zamieszczone dzieki uprzejmosci LD_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 a jakiś opis co i jak jaka głębokość rowków itp szerokość no coś więcej ze zdjęcia nic nie wywniosuję ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 50x50x12 , szerkanalu 6,5 mm,wys kanalu 9mm, dl kanalu 33cm, do tego dojdzie przykryffka. Wlot 10mm wylot kolo 7mm (ale zastosuje jakąś przejsciuwke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 hmm moze i bedzie dobry ! na twój proc na 100% wystarczy ale na okolo 1000 w 90% w zalezności od pompki i chłodnicy ale myślę, że będzie cool ja już s<span style="color:red;">[ciach!]</span>...łem z 4 różne kawałki miedzi szukając optymalnego krztałtu więc jak pójdzie twój w kosz to się nie martw acha widzę że posiadasz miedz na sprzedaż potrzebuję kawałki płaskownika 5x5x2cm masz może takie jak coś to daj znać jakie posiadasz na TRADE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 to raczej bedzie na gpu a na to starczy :))), pozatym zrobie tez kilka innych bloczkufff , a co do miedzi to postaram sie tylko odpowiedz mi na pytanie jak miales miedz w precie okronglym a ja sie pytalem czy wyslales to czemu nie odpowiadales ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 buu i co nic nikt nie powie . :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ladny, podoba mi sie powiem ci ze lepiej zebys wziol i poszeszyl boczne scianki zeby luty mialy wieksza powierzchnie do zlapania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 fajny bloczek jezeli to jest twoj pierwszy to mozna powiedziec ze cooool! cieawe jak to bedzie chodzilo.............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 nizely niezly ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 no ja w sumie mam identyczny projekt bloku tylko że szerokośc kanałów to 8 mm, głębokość 13mm ,podstawa 2 mm.Układ kanału identyczny.Czy takie coś wydajnie schłodzi mojego proca :?: Chcę jeszcze z niego trochę wycisnąć :twisted: No i rozmiar bloku to 60x60x20.Przykrywka będzie miała 5 mm grubości....Acha - nie wiecie od jakiego auta nagrzewnica będzie mi pasować, bo max rozmiary to 123x210x164, bo chcę to zmieścić do środka...No i jaką pompkę do tego proponujecie??? Ps.Ewentualnie myślałem jeszcze nad tym czy w tym kanaliku w miejscu zaraz nad rdzeniem nie zrobić może tych takich pręcików miedzianych wystających i wbitych w podstawę... Co myślicie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 z tymi precikami to moglby byc dobry pomysl.... ewentualnie mozna jakas siatke miedziana, poskladana w ksztalcie szescianu........ takie zeberka cienkie ale nie sadze zeby cos to dalo. moim zdaniem lepiej by bylo zrobic plik o 3 kanalach w ktorych jest b. duzo zeberek cieniutkich..... to by na pewno lepiej dzialalo. tylko jest jedno zaasadnicze pytanie: jak to zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Calkiem ladny. p3dzi0r robiles to na tej frezarce numerycznej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 nie , to bylo robione na zwyklej frezarce , za numerycznom bede musial zaplacic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 spasila by do tego pokrywka z takim samym ferezem (tak zeby sie pokrywalo. A wogole fajny bloczek (nie to co moj obsmarkany). Nie miales innego freza? chodzi mi o ostro zakonczonego na dole, zeby kanal byl prostokatny a nie okragly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ladny, podoba mi sie powiem ci ze lepiej zebys wziol i poszeszyl boczne scianki zeby luty mialy wieksza powierzchnie do zlapania dokladnie mniejsze przerwy miedzy kanalami a wieksze do brzegow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ok bloki bloki bloki...ale gdzie kupic taki kawalek miedzi??? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...