koffcio Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Mam komputer stacjonarny z karta D-Link DWL-G122 pod USB i lacze sie z nim w trybie ad-hoc laptopem z karta Intel PRO/Wireless 2200BG Network Connection. Obie karty obsluguja standard G jednak nie moge osiagnac tych 54Mbps - karty pracuja z max 11Mbps. Predkosc poloczenia ustawiana jest automatycznie, gdyz nie mam pojecia jak narzucic 54Mbps na D-Linku. W lapku nie ma problema - ustawiam 54Mbps, ale wtedy wszystko sie sypie - trace polaczenie:-( Czy to wina trybu ad-hoc, czy moze mam cos zle skonfigurowane? (nie wiem jakie elementy konfiguracji sa tutaj istotne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ad-Hoc uzywa sie w drodze wyjatku. Aby wydusic tryb 54 mozesz sprobowac w panelu sterowania/menadzer urzadzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...