Skocz do zawartości
kamil_koszalin

Wywala Mi Do Windowsa Zanim Odpale Jaka Kolwiek Nowa Gre !

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem juz co robic, nie chce przeinstalowywac kompa bo moze to niebedzie potrzebne a moze i to nie pomoze :(, mam oryginalna gre Fifa manager 2006, oryginala Fife, prawie oryginala NFS MW, wszytkie te gry laczy to ze zanim sie uruchomi wyskakuje blad np fifa.exe wystapil blad i pytanie czy wyslac problem gdzies tam,

mam winde xp sp 2, i juz totalne zalamanie, dodam ze tez na xp, sp 2 na kompie brachola wszystkie gry dzialaja, nie wiem moze powodem jest to ze partycje D i E mam NTFS ale C mam fat 32.....pomocy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. REGULAMIN

2. ODPOWIEDNI DZIAŁ

3. PRZYKLEJONY TOPIK

4. ZALECANY DZIAŁ

5. LEKARSTWO NA WIĘKSZOŚĆ PROBLEMÓW

6. Obstawiam wirusa, uszkodzone pamięci, uszkodzenie systemu lub przegrzanie sprzętu.

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem juz co robic, nie chce przeinstalowywac kompa bo moze to niebedzie potrzebne a moze i to nie pomoze :(, mam oryginalna gre Fifa manager 2006, oryginala Fife, prawie oryginala NFS MW, wszytkie te gry laczy to ze zanim sie uruchomi wyskakuje blad np fifa.exe wystapil blad i pytanie czy wyslac problem gdzies tam,

mam winde xp sp 2, i juz totalne zalamanie, dodam ze tez na xp, sp 2 na kompie brachola wszystkie gry dzialaja, nie wiem moze powodem jest to ze partycje D i E mam NTFS ale C mam fat 32.....pomocy :(

Stary qrde nie moge z tkimi ludzmi.........

Wrózkami nie jesteśmy inie wywrózymy ci powodu dlaczego tak jest.........

Jk masz porblem to podaj konfig kompa WŁĄCZNIE Z ZASILACZEM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi