kamil_koszalin Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 nie wiem juz co robic, nie chce przeinstalowywac kompa bo moze to niebedzie potrzebne a moze i to nie pomoze :(, mam oryginalna gre Fifa manager 2006, oryginala Fife, prawie oryginala NFS MW, wszytkie te gry laczy to ze zanim sie uruchomi wyskakuje blad np fifa.exe wystapil blad i pytanie czy wyslac problem gdzies tam, mam winde xp sp 2, i juz totalne zalamanie, dodam ze tez na xp, sp 2 na kompie brachola wszystkie gry dzialaja, nie wiem moze powodem jest to ze partycje D i E mam NTFS ale C mam fat 32.....pomocy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) 1. REGULAMIN 2. ODPOWIEDNI DZIAŁ 3. PRZYKLEJONY TOPIK 4. ZALECANY DZIAŁ 5. LEKARSTWO NA WIĘKSZOŚĆ PROBLEMÓW 6. Obstawiam wirusa, uszkodzone pamięci, uszkodzenie systemu lub przegrzanie sprzętu. Edytowane 27 Listopada 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 nie wiem juz co robic, nie chce przeinstalowywac kompa bo moze to niebedzie potrzebne a moze i to nie pomoze :(, mam oryginalna gre Fifa manager 2006, oryginala Fife, prawie oryginala NFS MW, wszytkie te gry laczy to ze zanim sie uruchomi wyskakuje blad np fifa.exe wystapil blad i pytanie czy wyslac problem gdzies tam, mam winde xp sp 2, i juz totalne zalamanie, dodam ze tez na xp, sp 2 na kompie brachola wszystkie gry dzialaja, nie wiem moze powodem jest to ze partycje D i E mam NTFS ale C mam fat 32.....pomocy :( Stary qrde nie moge z tkimi ludzmi......... Wrózkami nie jesteśmy inie wywrózymy ci powodu dlaczego tak jest......... Jk masz porblem to podaj konfig kompa WŁĄCZNIE Z ZASILACZEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...