Stemek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Witam Szukam porównania mobilnych grafik - jak w tytule Googlowałem za tym tematem i widziałem tylko porównanie stacjonarnych i to najlepiej na wypasionych pamięciach Przymierzam się do zakupu notebooka w granicach 6k, o przeznaczeniu "ogólnozrywkowobiurowym" i ten mały dylemat nie daje mi spokoju. Pozostałe rzeczy mam już poukładane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Witam Szukam porównania mobilnych grafik - jak w tytule Googlowałem za tym tematem i widziałem tylko porównanie stacjonarnych i to najlepiej na wypasionych pamięciach Przymierzam się do zakupu notebooka w granicach 6k, o przeznaczeniu "ogólnozrywkowobiurowym" i ten mały dylemat nie daje mi spokoju. Pozostałe rzeczy mam już poukładane Było już dużo takich tematów,sam jeden stworzyłem,poszukaj a nie od razu pytaj. Troszeczkę samodzielności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 GF Go6600 jest lepszy jesli chodzi o gry i choc nie jestem entuzjasta 3dmarkow (i kart graficznych NVIDII) to 6600 wypada znaczaco lepiej od X700. Poza tym sterowniki OpenGL od NVIDII sa duzo lepsze w wyniku czego karty NVIDII wypadaja lepiej w Doom III. A tak na marginesie to laptop do grania to niezbyt dobre rozwiazanie - wentylator chodzi na max i glosniej, niz stacjonarny PC. nie wiem czy lepiej wypada w 3dmarku, bynajmniej nie w 2001 w naszym nie wiem czy lepiej wypada w 3dmarku, bynajmniej nie w 2001 w naszym http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=132405 rankingu przy tej samej konfiguracji sprzetowej odstaje od x700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Jak dla mnie te karty są praktycznie takie same wydajnościowo,jedynie 6600 ma PS 3.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gOOmez Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja w odpowiedzi zarzucę linka: http://www.rojakpot.com/default.aspx?locat...&var1=98&var2=0 *chyba niajwiększe porównanie mobilnych grafik* i jeszcze była fajna stronka z testami, chyba w jakimś wschodnim języku, ale ją gdzieś zgubiłem... Ze względu na język niewiele z tego idzie zrozumieć ale wykresy ukazywały wyższość x700 nad 6600. Jak ją odszukam to wrzucę, a może ktoś z forumowiczów wie o co mi chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...