canibalek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Witam, Problem mam taki ze mam dwie karty Wi-Fi i Acces Pointa ....wszystko elegancko chodzi jeżeli chodzi o internet. Ale jak teraz zrobić zebym mógł między tymi komputerami przesyłać pliki itp. itd. :mur: może ktoś prosze pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 W konfiguracji polaczenia sieciowego musisz miec wlaczone "Udostepnianie plikow i drukarek w sieciach Microsoft Network" czy jakos tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canibalek Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Dzieki ...sam sobie dałe rade. Poprostu musiałem dodać te 2 kompy do tej samej grupy roboczej. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...