kenny Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Mam GF4 Ti4200 z Pixelview. Po formacie kompa uruchamiam go z dyskietki startowej z obsługą CD-ROM'a. Wpisuje setup i nic, pokazuje się czarny ekran. Gdy zmieniłem grafe na jakiegoś S3 (jakiś szmelc) to działało. Nie wiem co robić. Z góry dzięki za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Opcja SZUKAJ, było wielokrotnie. Wejdź do kat. win98 instalki i wpisz setupcor. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 :D cześć. mam pytanko: masz gf4 4200 VTP 128MB Z AGP4X CZY 8X?, BO JA MAM 8X I NIE MOGE PODKRECIĆ DO TAKICH WARTOŚCI JAK TWOJA, MOŻE MAM CIENKI EGZEMPLARZ, ALE PAMIĘCI SĄ 4NS WIĘC CUDÓW SIE NIE ZROBI. WYKRECIŁEM 285/595 I CHODZIŁO OD BIEDY . SIEMANKO.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja tez mialem ten sam problem u qmpla ... on mial gf 4 ti 4400 ale creativa. jak zmienil plytke glowna to dopiero pomoglo......... ja proponuje zainstalowac win xp ( wtedy nie pojawia sie ten blad ) lub zainstalowac win98se na innej k. graficznej a po instalce przelozyc........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 :D cześć. mam pytanko: masz gf4 4200 VTP 128MB Z AGP4X CZY 8X?, BO JA MAM 8X I NIE MOGE PODKRECIĆ DO TAKICH WARTOŚCI JAK TWOJA, MOŻE MAM CIENKI EGZEMPLARZ, ALE PAMIĘCI SĄ 4NS WIĘC CUDÓW SIE NIE ZROBI. WYKRECIŁEM 285/595 I CHODZIŁO OD BIEDY . SIEMANKO....Chłodzenie obudowy to podstawa, może jaj za ciepło, AGP 4 czy 8 nie powinno mieć raczej znaczenia na podkręcanie. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 bylo setki razy SETUPCOR.EXE poza tym option looking for :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...