Skocz do zawartości
kenny

DUŻY PORBLEM Z GF4 Ti4200

Rekomendowane odpowiedzi

Mam GF4 Ti4200 z Pixelview. Po formacie kompa uruchamiam go z dyskietki startowej z obsługą CD-ROM'a. Wpisuje setup i nic, pokazuje się czarny ekran. Gdy zmieniłem grafe na jakiegoś S3 (jakiś szmelc) to działało. Nie wiem co robić. Z góry dzięki za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D cześć. mam pytanko: masz gf4 4200 VTP 128MB Z AGP4X CZY 8X?, BO JA MAM 8X I NIE MOGE PODKRECIĆ DO TAKICH WARTOŚCI JAK TWOJA, MOŻE MAM CIENKI EGZEMPLARZ, ALE PAMIĘCI SĄ 4NS WIĘC CUDÓW SIE NIE ZROBI. WYKRECIŁEM 285/595 I CHODZIŁO OD BIEDY . SIEMANKO....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mialem ten sam problem u qmpla ... on mial gf 4 ti 4400 ale creativa. jak zmienil plytke glowna to dopiero pomoglo.........

ja proponuje zainstalowac win xp ( wtedy nie pojawia sie ten blad ) lub zainstalowac win98se na innej k. graficznej a po instalce przelozyc...........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D cześć. mam pytanko: masz gf4 4200 VTP 128MB Z AGP4X CZY 8X?, BO JA MAM 8X I NIE MOGE PODKRECIĆ DO TAKICH WARTOŚCI JAK TWOJA, MOŻE MAM CIENKI EGZEMPLARZ, ALE PAMIĘCI SĄ 4NS WIĘC CUDÓW SIE NIE ZROBI. WYKRECIŁEM 285/595 I CHODZIŁO OD BIEDY . SIEMANKO....

Chłodzenie obudowy to podstawa, może jaj za ciepło, AGP 4 czy 8 nie powinno mieć raczej znaczenia na podkręcanie.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...