Marek322 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 witam jak poprawnie wgraćbios do mojej płyty głównej aby nie spieprzyć płyty ?? I skąd mogę ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> bios do mojej płyty głównej ?? Resta w pliku html ::: POZDRAWIAM !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Bios sciaga sie ze stronye producenta, co jest raczej oczywiste. Ten raport powinienes sam poczytac, masz tam i nazwe plyty, ktora zreszta sam napisales w temacie jak i link do strony intela gdzie znajdziesz bios! http://support.intel.com/support/motherboa...desktop/d815bn/ Edytowane 28 Listopada 2005 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Tylko ja sięboje że po tym wgranym biosie płyta padnie ?? Jak potem ją naprawić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Skoro sie boisz to nie wgrywaj skoro nie jest Ci to potrzebne. Jak naprawic? hm pewnie bedzie trzeba wylutowac bios o ile jest przylutowany, a zapwne jest skoro to plyta intela i zaprogramowac programatorem majac wczesniej wsad biosu (inetl udostepnia tylko pliki exe, ktore same wgrywaja bios wiec jest z tym problem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) ale ja i tak to zrobie bo kupuje nową płyte. acha kupiłem taką płyte http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74621356 czy będzie dobra?? i jak w podkręcaniu ??? Edytowane 30 Listopada 2005 przez piotrc00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Opis plyty masz na stronie aukcji wiec nie wiem o co pytasz. Podkrecac tez nie za bardzo jest sens/mozna bo Twoj procesor ma FSB 133MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 ale ja i tak będe kupywał tualatina np 1,3ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...