dream_killer Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Dobra to zrób 9,5x 220 i 1,700 jak będzie świrował to 1,750 powinno być ok będziesz miał 2090 czyli prawie athlona 3000+ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 bawilem sie z tym prockiem i nie jest ciekawie. dalem mu 185x9.5 i napiecie na 1.700 wlaczam kompa przy ladowaniu windy jest restart, jak wchodze do biosu to sie wiesza :( i git pewnie nic z tym nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 a spróbuj spowolnic procka troche i zobacz czy katody dalej resetują kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 pelzak ma racje a spróbuj dać 1,750 nie cykaj sie nic sie nie stanie jak będziesz miał 70s. to wal reseta bo przy 90s. semp-y sie fajczą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 dzisiaj gadalem z tym kolesiem co od niego kupowalem te katody i powiedzial mi ze razem z katodami powinna byc karteczka z napisanym, ze katod przy wl piecu sie nie wlacza :blink: holy shit.......... btw. chcialem kupic jeszcze ze 2 katody do tych uv, ale nie wiem jaki wybrac kolor zeby fajnie wygladalo, mozecie doradzic... pozdro B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 heh.. no to chyba tez miał słabą instalacje elektryczną :D... ja sobie mrugam moimi sunbeamamami jak chcem i nic mi nawet nie zająknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_light Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam. Chciałbym zadać takie pytanie troche nie na temat. Czy coś może pójść nie tak, gdy do mojego PCta z zasilaczem X power 300w (przynajmniej tak na nim pisze) podłącze wentylator 2500 obr/min i zimną katode UV ? Wybaczcie, że pytanie na tak niskim poziomie, ale moje doświadczenia z hardware ograniczały się do podłączenia cd-rom'u i zamiany karty graficznej. Przy okazji gdyby ktoś dysponował jakimś linkiem do strony, gdzie mógłbym poszerzyć swoją wiedzę z zakresu hardware/elektroniki to bym był wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Forum jest po to by pytać :) Zasilaczowi nie powinno nic byc (to zalezy jaki teraz ciagnie config) bo wentyle + katody to obciazenie rzedu 6-10 W łącznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...