tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ej nie kopiujcie moich pomysłów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Qrde www.werki.com zajete ale [gluteus maximus]. to moze www.werki.pl moze byc jesszcze www.fasterpc.com www.procek.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 wiec ja proponuje: www.polish-oc.com www.ocmaster.com www.podkrecanie.com www.oc.pl.com www.fasterpc.com www.tweakmax.com lub www.maxtweak.com www.superoc.com narazie to tyle :D Wiec GoLo dostaje poczte domena w trakcie rejstracji ! www.ocmaster.com Nagroda dla GoLo : Konto pocztowe w domenie @ocmaster.com plus alias na strone www.twojanazwa.ocmaster.com :-) Dziekuje wszystki za pomoc :-) GoLo zaraz sle priv msg jak domenie zostanie uruchomiona odrazu dam ci namiary na konto itd :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 WOW :D niewiem co powiedziec.. :D Dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 luzik czekamy na aktywacje domeny narazie pojebalem ! hasla do karty i bank wywalil taki text :-) Ale tak czy inaczej doemene kupie :-) ! Items in red are fraudulent transactions. These are very serious matters. Please contact support before doing a chargeback on any charges you don't recognize. w skrocie po polsku chodzi o oszustwo :-) ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a co bedzie koncowka com or net ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 tzn.? www.ocmaster.com czy www.ocmaster.net ? ja bym wolal com.. ale jak wolisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 sczerze mówiąc nie podoba mi się ta domena :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 tzn.? www.ocmaster.com czy www.ocmaster.net ? ja bym wolal com.. ale jak wolisz :) nooo wlasnie nei wiem dwie sa fajne ":-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 sczerze mówiąc nie podoba mi się ta domena :-) a czemu i jaka inna podba sie ? to mzoe tez zarejstruje :-)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 sczerze mówiąc nie podoba mi się ta domena :-) a czemu i jaka inna podba sie ? to mzoe tez zarejstruje :-)! jakaś tak zarozumiała ten oc master. bardziej podobał mi się ndx-oc.net czy com, jak tam było i nie chodzi mi o domene bo mam swoją :-) ot co. p.s. niedziałają te linki co masz w podpisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 wiem ze nei dzialaja :-) thx za info :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...