masinski Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Mam cos cos chcialbym wypalic na DVD niestety za duzo jest o pare mb i chce czesc danych spakowac niestety WinRAR nie daje sobie rady a potrzebuje spakowac dane o wielkosci ok 2 GB znacie jakis archiwizer ktory spakuje to nalezycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 7-zip? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 2 GB nie mieści Ci się na DVD ? No chyba że to kontynuacja dysku multisesyjnego. Nigdy nie próbowałem (nie było takiej potrzeby) overburningu na DVD, nie da się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Kiedyś przeprowadzałem testy (wtedy jeszcze nie było 7-zip) i najbardziej efektywnym pakowaniem w większości wypadków okazuje się Linuxowy TARball + WinRAR 3.xx. Do pliku TAR pakujesz przez np Total Commandera, a potem WinRarem - im nowszy, tym lepiej. Overburning powinien działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Może jednak cab lub uharc :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masinski Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 problem rozwiazany zainstalowalem power archivera 9.26 i spakowal 7-zipem chyba :) ale to archiwum musialem wypalic wraz z reszta plikow w DVD-UDF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...