MacMus Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 No hej.. Krótka piłka jeżeli macie 3023 to jakie osiągacie najwyższe temperatury proca, kiedy ( gry/filmy/progsy) i przy jakich napięciach ( najlepiej jak podacie też na niezaniżonym przez RM Locka czyli 1,35 :> ) Własnie montuje krótkie symptomy do mojego 'przegrzewającego się 3023' ( co ustaliłem w ostatnich wątkach :) i chce wiedzieć jake temperatury powinny być normalne dla mojego sprzetu i czego powininienem oczekiwać. Z góry wielkie dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raistlin Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja mam tak bios stary 1.6 ... all standard Temp. film/progosy 47-59 przy 59 wlacza sie wentyl i spada do 47 i tak w kolko... przy idle tak samo.... GRY wentyl dziala caly czas temp roznie zalerznie od gry... Sprawdze jakas wymagajaca gre i podam maxymalna temp w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...