marekp Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Witam na początek dwa obrazki foto1 foto2 co oznacza wynik w 3dmark i jakim programem mógłbym sprawdzić stabilność kompa Edytowane 1 Grudnia 2005 przez marekp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Pierwszy obrazek mowi Ci jakiego masz procka A drugi mowi ze masz slabego kompa Stabilnosc mozesz sprawdzic programem HotCpu lub podobnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Prime95, zapuść torturetest i niech testuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Bądź coś nowszego SP2004(nowe prime95) polecam ten program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 W tym 3d marku masz troche mało, ja już mam więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 to jeszcze jedno pytanie co do 3dmark, pod jakim kontem testuje on kompa i co zrobić aby poprawić wydajność. nie zalezy mi na gierkach a raczej na wydajności i szybkości przy obróbce wideo( szybkość renderowania np: do mpg2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 3d mark pod wzgeldem grafiki w 80% Ogólna wydjaność cpu-z everest sandra i pcmarki(pewnuie jest jeszce kilak ale ja nie pamietam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 3d mark pod wzgeldem grafiki w 80% Ogólna wydjaność cpu-z everest sandra i pcmarki(pewnuie jest jeszce kilak ale ja nie pamietam ;) Moze sie czepiam ale od kiedy cpu-z testuje wydajnosc?? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 To dziwne że aż tak mało w 3DM2001 jak na takiego kompa :blink: . Kiepska karta graficzna. Na moim kompie są podobne wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Moze sie czepiam ale od kiedy cpu-z testuje wydajnosc?? B)Sory pomyliło mi sie z superPI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 witam ponownie i jeszcze jedno pytanie foto przy podkręceniu procka na 255 sp2004 pokazuje mi w okienku CPU Speed takie dane jak w zaznaczeniu pierwszym a przy podkręceniu na 280 takie jak w zaznaczeniu drugim. czy coś jest nie tak? dodam że przy 255 jak i 280 komp przechodzi czterogodzinny test w sp2004 bez błędów temp. procka w stresie do 47 stopni. czy coś jest nie tak z tymi danymi w drugim zaznaczeniu na fotce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 czy naprawdę nikt nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 czy naprawdę nikt nie wie?Rzeczywiście w drugim okienku masz przekłamanie, ale to nic specjalnie nie zmienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...