Sammy Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Właśnie mam okazje sprzedać starą płytę i się zastanawiam nad wyborem którejś z tematu. Co możecie mi powiedzieć o tych płytach. Chodzi mi głównie o tego Epoxa jak się na nim będzie kręcił procek i takie tam, bo na temat Gigabyte to się juz dosyc naczytałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Właśnie mam okazje sprzedać starą płytę i się zastanawiam nad wyborem którejś z tematu. Co możecie mi powiedzieć o tych płytach. Chodzi mi głównie o tego Epoxa jak się na nim będzie kręcił procek i takie tam, bo na temat Gigabyte to się juz dosyc naczytałem. jezeli chcesz krecic na maxa, bierz epoxa jezeli nie to gigabyta bo do zwyklego wykorzystywania plyty nie oplaca sie doplacac ponad 100 pln do epoxa :? BTW opcja SZUKAJ :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Właśnie mam okazje sprzedać starą płytę i się zastanawiam nad wyborem którejś z tematu. Co możecie mi powiedzieć o tych płytach. Chodzi mi głównie o tego Epoxa jak się na nim będzie kręcił procek i takie tam, bo na temat Gigabyte to się juz dosyc naczytałem. Epox ma fajną karte dźwiękową, która mi zastępuje SB Live! którego sprzedałem. Podobno karta ma parametry porównywalne z Audigy. Załóżmy jednak, że parametry ma takie jak SB Live!. Odlicz od tej płyty 149 zł bo tyle kosztuje Live!. Wtedy płyta wydaje się być tania. A co do kręcenia to płytka jest świetna. Głupio by było gdybym polecał co innego niż mam więc polecam Epoxa 8RDA+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Bierz Epoxa choćby ze względu na chipset. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 tak tak tak tak!!!! ja tylko czekam az bede mial przyrost cashu a wtedyyyyyyy epox 8RDA+ + WC ( MUSZE W KONCU COS ZROBIC!!!!! ) ale jak na razie zostalo jeszcze 5 dni nauki i musze troche ocen popoprawiac aby potem spokojnie sie oplatkiem dzielic i smialo jesc karpika........... ( oraz wiecie co robic 32 grud. ....???? ). no wiec teraz 5 dni męk i koszmarów a potem wyrabiscie duzo dni wolnego ( bardzo dobrze ustawione dni !!! zawsze sie nie chodz do budy od 23 grudnia a teraz 23 wypada w poniedzialek!!! az mi slinka cieknie.......... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Powiem tyle ,ja zamienilem nie jakiegos gigabyte`a a Asusa A7V8X na tego epoxa :-), specjalnie do niej tesh zamienilem kingstony na 333 ,jutro odbieram ;] i witaj szeroookie FSB ;-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja bralbym Epoxa nForce 2 wali na ryj KT400 p.s. gdzie go chcesz dostac?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja bralbym Epoxa nForce 2 wali na ryj KT400 p.s. gdzie go chcesz dostac?! w moim przypadku to niestety w komputroniku (jutro ma byc dostawa to se zamowie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja bralbym Epoxa nForce 2 wali na ryj KT400 p.s. gdzie go chcesz dostac?! no nie przesadzej z tym waleniem-róznice są -ale w normalnym uzytkowaniu wogóle niewyczuwalne epoz na nf2 jest juz od 2 tygodni w pronoxie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ale mowisz o jakiej wersji tego Epoxa 8rda czy 8rda+?! Bo tez zamierzam zmienic platforme i zastanawiam sie miedzy Asusem A7N8X a wlasnie tym epoxem tzn. wole asusa tylko strasznie ciezko go dostac w komputroniku jest wersja deluxe i kosztuje 789 pln a to troche duzawo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Przy wyzszych FSB na niektorych testach roznica dochodzi do 10-15% jak dla mnie to jest juz zauwazalna roznica :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ee przesadzacie z ta wydajnoscia nForce2 :P ten Gigabyte tez jest jak najbardziej ok, poza tym cenowo Gigabyte'y wypadaja swietnie :) powracajac do nForce2 to jest maly a moze duzy problem - jak narazie czesc sklepow oferuje ich sprzedaz - tyle ze zaden nie ma ich juz na stanie i czeka na dostawe heh - i nie wiem w jaki to czarodziejski sposob podaja juz cene produktu skoro dopiero plyty te sa na granicy w magazynie (badz jeszcze nie sa) - zamiast malec to to drozeje :-/ taki cwany komputronik najpierw oferowal wersje Deluxe - najdrozsza i dopiero teraz pokusili sie o dostawe tanszej wersji ;) a poza tym gdzie sa Abit,Soltek,MSI i Chaintech, bo cholera chyba jestesmy traktowani jako rynek 3 swiata - nigdzie tych plyt na nForce2 nie widze :P wlasnie sprzedaje swojego kompa i obawiam sie ,ze niepredko kupie tego Epoxa :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 qrde ja sie zarejestrowac na stronie pronoxu wyskakuje mi monit o podanie hasla :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 qrde ja sie zarejestrowac na stronie pronoxu wyskakuje mi monit o podanie hasla :/rotfl przeciez to hutrownia i chyba nie liczyłeś na to ze kazdy bedzie tam miał dostęp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 hehe pronox- ja juz bylem bliski szczescia - podalem info firmy gdzie kupilem kompa - ale niestety wysyaja listownie haslo:) a byl juz NIP i wszystko ehhhhh ;) to niech mi ktos powie gdzie kupic tego Epoxa na nForce2 w Katowicach lub okolicy???? i czy mozna zamowic to jakos w Pronoxie nie posiadajac firmy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 "]witaj szeroookie FSB Co rozumiesz pod pojęciem szerokie FSB ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 no takie z 2,56metra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 No coz ,wiekshosc plyt na nforce 2 bez wiekshych problemow dobija 200 i ponad 200mhz fsb ... bez strat jak na KT400 gdzie z wyzszym fsb via zapodaje wiekshe opoznienia dla stabilnosci,pozatym dualchannel DDR i jeshcze mniejsze opoznienia na ramach...no i jak zmienie mojego XP 1700+ na breda 1700+ to wolny mnoznik i 200mhz fsb :-) ,bez zagrozenia dla pci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 qrde ja sie zarejestrowac na stronie pronoxu wyskakuje mi monit o podanie hasla :/rotfl przeciez to hutrownia i chyba nie liczyłeś na to ze kazdy bedzie tam miał dostęp nie wiedzialem na niektorych stronkach sa rejestracje wiec pomyslalem ze tu jest podobnie. Dolaczam sie do pytania Limmero gdzie mozna dostac ta plytke na terenie katowic lub okolic?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 qrde ja sie zarejestrowac na stronie pronoxu wyskakuje mi monit o podanie hasla :/rotfl przeciez to hutrownia i chyba nie liczyłeś na to ze kazdy bedzie tam miał dostęp nie wiedzialem na niektorych stronkach sa rejestracje wiec pomyslalem ze tu jest podobnie. Dolaczam sie do pytania Limmero gdzie mozna dostac ta plytke na terenie katowic lub okolic?! jak chcecie to moge je <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> w pronoxie info na priva Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ja poki co czekam az plytke i ram wezmie ode mnie kumpel niby ma to zrobic w tym tygodniu jakby co to sie odezwe ale THX za zainteresowanie pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ja qpie w pronoxie tego epoxa musze tylko sprzedac swojego 8kta3+pro i sdr do niego! jezeli ktos jest chetny na ta plytke to slac maile na sheep23@wp.pl !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...