hinco Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 podążając za myśleniem intela raczej stawiałbym na pasywne ALU radiatory.... a nie prometeie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ta i beda sprzedawane razem z Prometeiami w BOXie :D:D4rdzenie to przecież fajna żecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 te 4 rdzenie przy wolniutkiej 200MHz FSB albo nawet 300Mhz się uduszą z braku danych i z wydajności nici Intel będzie musiał zintegrować kontroler pamięci w procesorze tak jak AMD Athlony 64 były od początku konstruowane na wielordzeniowosc i i po części dlatego maja zintegrowany kontroler co teraz procentuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 No to czekamy na Pentium 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 podążając za myśleniem intela raczej stawiałbym na pasywne ALU radiatory.... a nie prometeie..... To zart czy serio mowisz ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 To zart czy serio mowisz ? :Ppół żartem pół serio ostatnio intel wprowadził radiatory bez rdzenia miedzianego... przynajmniej chyba takiej treści newsa czytałem na tweaku... jeżeli sie myle to mnie poprawcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) pół żartem pół serio ostatnio intel wprowadził radiatory bez rdzenia miedzianego... przynajmniej chyba takiej treści newsa czytałem na tweaku... jeżeli sie myle to mnie poprawcie :P pamiętam coś takiego myślałem ze komuś u intel się w głowie poprzewracało ale podejrzewam ze było to zrobione żeby odchudzić trochę z gramów bo często się ponoć zdarza ze collerki na LGA się same odpinają :lol2: albo z finansami jest tak źle ze musi oszczędzać na miedzi Edytowane 1 Grudnia 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 albo wiedzą że to shit i każdy wymieni i jadąpo kosztach- to to rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 shit,shit i to wielki! STRZEŻCIE SIĘ RADIATORÓW INTELA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 pół żartem pół serio ostatnio intel wprowadził radiatory bez rdzenia miedzianego... przynajmniej chyba takiej treści newsa czytałem na tweaku... jeżeli sie myle to mnie poprawcie :P mi chodzilo o to ze 4rdzeniowiec bedzie sie nagrzewal do 1000*C..wiec w zestawach box beda sprzedawac Prometeie :D proc znajac intel okolo 8k,- + prometeia 2k,- :D A jesli chca ALu.radiatory to takie 5mx5m przypinane na sciane i odchodzace od tego heatsinki grubosci paly policyjnej :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 mi chodzilo o to ze 4rdzeniowiec bedzie sie nagrzewal do 1000*C..wiec w zestawach box beda sprzedawac Prometeie :D proc znajac intel okolo 8k,- + prometeia 2k,- :D A jesli chca ALu.radiatory to takie 5mx5m przypinane na sciane i odchodzace od tego heatsinki grubosci paly policyjnej :D:D Myslę, że gdy wejdą 16rdzeniowce :)(ok.2012roku :)) to będą do proca dawac chłopdznie ciekłym azotem! A pytania na forum będą w stylu- "Czesc! Mam Intel Core 4, poddałem go drobnemu oc, i strasznie się grzeje podkręciłem tylko o 25Ghz i działa niestabilnie, a temperatura jest beznadziejna, na BOX'owym bloku ciekłego azotu, tepperatura proca to aż -55 stopni!!! :mur: Co robić, POMOCY!! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...