Skocz do zawartości
boratsc

Im Miranda

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam Miranda z tego względu że bije na głowe GG które strasznie muli a tlen mi sie nie podoba

I mam takie pytanie czy da sie zrobić wiele profili w tym ?? i jak doinstalować emotikinki (jest kilka ale są troche słabe i chciałbym inne

Mam wersje 0,4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest plugin, który ułatwia przełączanie się między profilami, ale za chorobę nazwy nie pamiętam. Poszukaj.

Emotki - nawet nie napisałeś czego używasz do wyświetlania emotek (SmileyAdd, nConvers, IEview). Emotki znajdziesz tutaj i na polskim forum mirandy.

Polecam - http://miranda.kom.pl/forum.php

Edytowane przez paulo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge sie tego nigdzie doszukać bo na forach opisane to jest nazwami które nic nie mówią a przeglądanie np. 400 topiców mnie nie bawi :P

Wie ktoś jak konkretnie nazywa sie ten plugin ??

Używam IEviewa ale znalazłem już troche emotek do niego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyy, nie wiem za bardzo czy o to Ci chodzi...

nowy profil utworzysz trzymając ctrl przy uruchomieniu Mirci, a jak chcesz miec kilka numerow gg w jednym profilu (coś na kształt klona) to wystarczy skopiowac do katalogu plugins kolejne wtyczki gg tylko za każdym razem z inną nazwą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge sie tego nigdzie doszukać bo na forach opisane to jest nazwami które nic nie mówią a przeglądanie np. 400 topiców mnie nie bawi :P

Wie ktoś jak konkretnie nazywa sie ten plugin ??

Wystarczyło do działu download zerknąć - http://miranda.kom.pl/dev/tazmina/files/SwitchUserDlg.zip

Robi restart Mirandy, czyli pomaga przelaczac sie pomiedzy profilami.

W wersji Dlg dodany zostal manager do wyboru nowego profilu jeszcze przed restartem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi