boratsc Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Posiadam Miranda z tego względu że bije na głowe GG które strasznie muli a tlen mi sie nie podoba I mam takie pytanie czy da sie zrobić wiele profili w tym ?? i jak doinstalować emotikinki (jest kilka ale są troche słabe i chciałbym inne Mam wersje 0,4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Jest plugin, który ułatwia przełączanie się między profilami, ale za chorobę nazwy nie pamiętam. Poszukaj. Emotki - nawet nie napisałeś czego używasz do wyświetlania emotek (SmileyAdd, nConvers, IEview). Emotki znajdziesz tutaj i na polskim forum mirandy. Polecam - http://miranda.kom.pl/forum.php Edytowane 28 Listopada 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Nie moge sie tego nigdzie doszukać bo na forach opisane to jest nazwami które nic nie mówią a przeglądanie np. 400 topiców mnie nie bawi :P Wie ktoś jak konkretnie nazywa sie ten plugin ?? Używam IEviewa ale znalazłem już troche emotek do niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 yyy, nie wiem za bardzo czy o to Ci chodzi... nowy profil utworzysz trzymając ctrl przy uruchomieniu Mirci, a jak chcesz miec kilka numerow gg w jednym profilu (coś na kształt klona) to wystarczy skopiowac do katalogu plugins kolejne wtyczki gg tylko za każdym razem z inną nazwą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Nie moge sie tego nigdzie doszukać bo na forach opisane to jest nazwami które nic nie mówią a przeglądanie np. 400 topiców mnie nie bawi :P Wie ktoś jak konkretnie nazywa sie ten plugin ?? Wystarczyło do działu download zerknąć - http://miranda.kom.pl/dev/tazmina/files/SwitchUserDlg.zip Robi restart Mirandy, czyli pomaga przelaczac sie pomiedzy profilami. W wersji Dlg dodany zostal manager do wyboru nowego profilu jeszcze przed restartem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...