Radek99 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 pomuzcie !! moj stary komp prawie padł do konca wiec wymieniam plyte proca i ramy mam 400/450zł jaką plyte mam wybrac mysle o kupnie uzywanej na allegro co jest dobre a co nie do plyty wezme pentiuma 4 1,7 gdzies bo za 150 mozna juz miec a co z plytą????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) pomuzcie !! moj stary komp prawie padł do konca wiec wymieniam plyte proca i ramy mam 400/450zł jaką plyte mam wybrac mysle o kupnie uzywanej na allegro co jest dobre a co nie do plyty wezme pentiuma 4 1,7 gdzies bo za 150 mozna juz miec a co z plytą????????? 1.7 to czasami nie willi ?? jesli tak to lepsza bedzie norka 1.6 ;) płyta to jakakolwiek na 865 Abita badz Asusa Edytowane 28 Listopada 2005 przez andrzejsnk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...