MK-Mateusz Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Witam. Bardzo was prosze o pomoc bo mam powazny problem:( Który mnie bardzo neka:( Uzywam Procka AMD Barton Mobile 2500+. BYł on wcczesniej podkrecony do 3600+ Czyli 2400MHX(12x200mhz). Napiecia: 1,725 Procek 2.9 Ram 1.4 Chipset 1.5 AGP. Ale niesty kiedys przenosiłem kompa z imprezy i prawdopodobnie udezłylem o ziemie i niestey ciezki Thermatake Vulcano 12 spadł i wyrwał sie z zaczepów:( Podnisołem tego bydlaka:P I Załozyłem na miejsce, włacyzłem i słysze ze włącza sie syrena;( No I jakos doszedłem do tego ze obnizylem takotowanie, zauwazyłem ze nie dziala cooler chpsetu, musial go VULCANO uszkodzic jak spadł raczej:( No i do dzisiaj mysąłem ze to wina braku wiatraczka na chipsecie bo uszkosizlem go:( Wiec kupiłem NIEBIESKIEGO ZALMANA i Załozyłem i Nic, podnosze taktowanie mnozniekiem(Bo teraz mam 200x6=1200mhz:()...A On spowrotem SYRENA i Alarm. Temperatuy: Procesor: ok.55C Chipset: ok. 40c Błagam was o pomoc, bo juz nie mam siły, w czym moze byc problem??? Co mu jest:( Teraz mam z 2400mhz, 1200mhz;( Długo sie nie naciesyzlem:( Pomozecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 a radiiator nie ukruszył rdzenia albo nie urwał jakiejś części z mobo ? jeśli tak to chyba to bedzie przyczyną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) nie strasz mnie nawet:( sparl sie na kablach wiec mam nadzje takiej jazdy nie zrobił:( A rdzeń objerze...;/ Kurde, Ale Masakra;/ EDIT: włąsnie zroibłem test PRIME95 nie wywalił sie na zadnym tescie...grzałem go przez 30min. 0 Błedów...:) Na szczeście, czyli rdzeń OK:) Dziwne jest to ze ta syrena sie włącza gdy małą jest temp:( W Tescie MAX temp. Preocesora: 63C, a CHipsteu: 45c Edytowane 28 Listopada 2005 przez MK-Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...