kabull Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 W najbliższym czasie zamierzam mam zamiar załorzyć chłodzenie wodne (mam nawet blok własnego pomysłu :D ) i całkowite wyciszenie. Mam dwa pytania: 1) Czy można chłodzić zasilacz wodą? 2) Jeśli tak to w jaki sposób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 1) Mozna 2) SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 http://www.zerofanzone.co.uk/content.asp?r...rmax550w&page=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 A ja zasranawiam się czy wypali pomysł z chlodzeniem zasilacza poprzez hermetyczne zamkniecie go i zalanie olejem transformatorowym, skoro chłodza nim transformatory sieci wysokiego napięcia to czemu nie miałby schłodzic zasilacz 300w. Ale.. czy ktos juz tego próbował????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 pogadaj z kims z elektrowni :) a tak na powaznie to niemusi byc tam czasem obiegu jakiegos ? a nie tylko zalanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 pogadaj z kims z elektrowni :) a tak na powaznie to niemusi byc tam czasem obiegu jakiegos ? a nie tylko zalaniepogadaj z kims z elektrowni :) a tak na powaznie to niemusi byc tam czasem obiegu jakiegos ? a nie tylko zalanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 i wcale forum si eniekaszani :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...