fastriders Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 witam mam do dyspozycji ok 2300 zł i nie wiem co mam kupic zeby pograc w nowsze gierki napewno bedzie to amd athlon64 2800 i jakis radeon.. ale prosze o opis co mozna za zestaw za te pieniądze kupic zeby mozna bylo pograc w nowsze gierki mam nadzieje ze jest jakis wybór w tej cenie prosze o odp.. z góry dzieki pozdrawiam <_< <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Są w sieci na różnych forach setki i tysiące zestawów - poszukaj co Ci pasuje ! I po jaką chol.rę wstawiłeś drugiego takiego samego posta ???? Pozdr. :) Edytowane 28 Listopada 2005 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Sempron 64 bitowy 2500+,1GB Ram,Radeon X800GT,Dysk 120GB.Mw wydasz ok 2300zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...