combattank Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) WITAM!! niedawno zakupilem karte Viper V550 , jednak nie mam do niej sterownikow pod XP, wiec prosze o pomoc!!! i jeszcze jedno zainstalowalem sterowniki od Nvidi 61.5X oraz 51.6X karta dziala ale sa problemy z podlaczeniem TV:( (czarne pasy na tv- sprawdzalem na kilku TV odbiornikach) prosze o opis sposobu podlaczenia oraz stronki gdzie konkretnie moglbym znalezc sterowniki pod XP z gory dziekuje!!oczywiscie za pomoc!!! dolanczam zdjecie - nie moje ale zaczerpniete z jakiejs strony www jednak karta ktora posiadam jest identyczna Edytowane 28 Listopada 2005 przez combattank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Tutaj niejaki Rick pisze jak rozwiązać problem. Najlepiej zainstalować W98... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczak1 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam mam taka sama karte i potrzebuje sterownikow pod system win 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 wydaje mie sie ze stery powinny byc natywnie w windowsie toz to byl tnt2, a jak nie ma to google i szukac detonatrow tutaj sa asusa http://support.asus.com/download/download....SLanguage=en-us ale to jeden kij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...