Johny1 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Witam! Otóż planuje zakupić kartę graficzną (no niestety na poczciwym radeonku 9600 "renomowanej" firmy Yuan najnowsze battlefieldy i inne takie nie hulaja na wiele klatek).A oto pytania 1. Czy duża jest różnica między radeonem x700 (Sapphire) a x700 pro? Zadaje to pytanie ponieważ chce za 2 miesiace kupic nowa karte a mam narazie kase tylko na X700 non-pro...i nie wiem czy warto jeszcze uzbierać tą setke dodatkowa. 2. Jeśli nie radeon X700 to jaka karta będzie dobra do moich potrzeb:Karta do 500-nooo...może 600 zł..Wymagania:ładnie ma chodzić w gierkach bo ja to zapalony gracz jestem ;) Z góry dzieki za odpowiedź.. pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 nazbieraj jeszcze przez te 2-wa miechy troche i bierz radka X800GT/GTO albo Geforce6600/GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny1 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 no dobrze ale to 6600 GT to jakiej firmy najlepiej? Bo Radka to wiem (Sapphire) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...