domel.fm Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Kurde kiedysk kombinowłem z proksima i mocowaniem homemade efekt ukruszenie jadra chipsetu ale dziala :D Wiec dzis szukam cos w rozsadnej cenie z mocowaniem na chipset .... Moze jakis uzytkownik z forum produkuje takie bloczki ? Co myslicie o tym ? http://mcs.pc.pl/produkt915.html lub http://mcs.pc.pl/produkt916.html A poza to prosze o pomoc bo nie moge nic znalezc Pozdrawiam P.S Nie znalazlem nic na forum uzywalem szukajki Ale jak ktos zna wotek gdzie problem byl omawiany to prosze o link :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Najprawdopodobniej nie zauważysz różnicy między tymi blokami :P A oba wyglądają nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Nie znalazlem nic na forum uzywalem szukajki Ale jak ktos zna wotek gdzie problem byl omawiany to prosze o link :DA może byś sie tak pofatygował i napisał bezpośrednio maila albo na pw do naszych tweakowych producentów bloczków. Tak by było chyba łatwiej <_< Oni ci powinni pomóc albo doradzic co zrobic. Edytowane 29 Listopada 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 jesli mial bys kupowac z msc to wersja pro ci sie nie oplaci .. bo roznica bedze tylko w grobosci portfela .. aaaa tak apropo ja mam taki bloczek na swoim 875 :P hhe .. tylko moim sdazniem te chaczyli sa troszke za slabe .. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 jesli mial bys kupowac z msc to wersja pro ci sie nie oplaci .. bo roznica bedze tylko w grobosci portfela .. aaaa tak apropo ja mam taki bloczek na swoim 875 :P hhe .. tylko moim sdazniem te chaczyli sa troszke za slabe .. :( co masz na mysli mówiac zaslabe ? A co do naszych prodocentów to gadalem z misiem i niestety nie ma w ofercie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 za slabe czyli nie dociskaja tak dobrze bloku do chipsetu .. :( ale mozna sobie z tym poradzic .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 sam będzie miał w grudniu/styczniu taki bloczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 mozna sie dowiedziec w jaki sposob se poradziles ? troche mnie nie pokoi ze wydaje ciezkie pieniadze i ze jesio musze przerabiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 mozna sie dowiedziec w jaki sposob se poradziles ? troche mnie nie pokoi ze wydaje ciezkie pieniadze i ze jesio musze przerabiac przeraniac nic nie musisz .. ja poprostu dalem takie ulozenie wezy ze jeszcze docisjaja ten b;loczek dodatkowao.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 przeraniac nic nie musisz .. ja poprostu dalem takie ulozenie wezy ze jeszcze docisjaja ten b;loczek dodatkowao.. Uff Czyli warty kupna czy raczej nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 no pewnie ze warte.. hehe za ta cene nic leprzego nie kupisz na twoje NB tylko nie bierz wersj Pro bo sie nie oplaca na NB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ewentualnie Zalman ZM-NWB1. Korpus co prawda jest aluminiowy, ale anodyzowany, więc nie będzie problemu z korozją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...