wujtom Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Witam ponownie... Dzisiaj doszczetnie zepsulem sobie humor.... Po perypetiach z NFS:MW napisal do mnie ktos i polecil mi sprawdzenie gry Far Cry na mojej nowej karcie 6600GT, bo ponoc kupil nowa grafe - Galaxy 6600GT i mu sie zaczelo zielono i jaskrawo robic.... Zatem zainstalowam Far Cry'a, odpalilem i ....... zalamalem sie.... Zrzuty ekranu dostepne tutaj Tekstury wyswietlaja sie poprawnie jedynie przy minimalnych ustawieniach (ustawienia FSAA i AF nie powoduja zadnych zmian) Czy sadzicie, ze powinienem reklamowac karte? Naprawde sie nad tym zastanawiam, bo co gra to problemy Konfiguracja ponizej, swiezutki system, najnowsze stery, najnowszy GART itd itp.... Edytowane 28 Listopada 2005 przez wujtom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Zainstalowałeś patcha do Far Cry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 nowa grafa na rynku=patche do gry to chyba logiczne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 nowa grafa na rynku=patche do gry to chyba logiczne.... Dokładnie... Z załączonych screenów raczej nie wynika że to padnięta karta. Raczej nieodpowiednie komendy źle adresują karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujtom Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Dzieki wielkie.... w amoku i zlosci zwiazanej z wczesniejszymi problemami zapomnialem o czyms tak prozaicznym jak zainstalowanie patchy.... jednak czlowiek uczy sie cale zycie.... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewar81 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 wiec wszystko juz oki? bo wyglada to dosc nieciekaawie, zauwazylem ze dla mnie najlepszy game testem jest half life 2, jak tam Ci idzie, to wszędzie pójdzie :) gra najbardziej fochogenna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...